perjantai 6. marraskuuta 2015

183.
Selviän pimiästä syksystä oottamalla joulua. Tai siis ressaamalla, jos totta puhutaan.
 
Hermostuttaa, kun ei niitä lelulehtiä tipahtele postilaatikkoon. En halua ostaa mitään ylimäärästä kerättävää lattioille. Mutta haluan antaa jokaiselle jonkun mukavan jutun. Esikoinen listaa ilman mainoksiakin ehkä kaks aa-nelosta. (Lupas alleviivata kaks tärkeintä toivetta.) Seuraava ei toivo mitään, niinkuin ei ennenkään, paitsi sitä koiranpentua, kun ei ilvestäkään saa. Kolmas haluaa frozen-peruukin ja nojatuolin. (Minä en halua kumpaakaan.) Neljäs haluaa dinosauruksen, nosturin, kaivurin, rattorin, puimurin ja pyssyn. Mutta leikkiikö se niilläkään?

En oo näin myöhässä ollu lahjojen kans millonkaan. Osa lahjakirjoistakin puuttuu vielä. Soitin suunnilleen sata puhelua, ja vain pikkusisko oli edes ajatellut joululahjoja. Tajusin, että ehkä sitteki hermoilen vähän liian aikasin. Lämmitin mukin glögiä.

3 kommenttia:

 1. Nousi hymy huulille tätä lukiessa.

  Mulla on joka vuosi sama aikataulu joululahjojen suhteen, lahjat tulee olla ostettu ennen veronpalautuksia ja niistä alkavaa joulukaupparyysistä. Tälle vuodelle muutama paketti hankittu, muutamaa hankintaa pyöritelty mielessä ja muista ei vielä aavistustakaan. Kauheesti ei meillä ole vielä toiveita esitetty, pitää varmaan ruveta kyselemään.

  Glökikausi on vielä avaamatta :)

  VastaaPoista
 2. älä huoli,täysin hukassa mullakin joululahjat :) lelulehti tuli,se ensimmäinen ja 3v.lla kuopuksella pitkä lista välittömästi,mitä haluaa.. Saas nähä,vuos sitte ei lapsille lahjoja ostettu..Silti niitä tupsahti :)

  VastaaPoista
 3. Oon aina ollu ajoissa, ja senkin takia meillä josku oli liikaakin lahjoja. Barbi sille, jota ne ei ees kiinnosta. Prinsessanukke prinsessalle, joka ei edes leiki nukkeleikkejä. Niitä ostanpa vielä nää- juttuja. Aina sitä tässäki asiassa oppii uutta. Mieluummin se yks huippujuttu, jolla leikitään joulunpyhät ku monta hilpetööriä. Nii ja pitää muistaa, että lahja ei saa leikkiä itekseen, vaan sen pitää olla leikittävä. (Ei patterileluja!) Meillä on jo tarpeeksi lautapelejä. Me pelataan vaan monopolia, afrikan tähtiä ja skippoa.. Urheiluvälineet on aina hyviä, mutta meille ei mahu enää puolapuitten ja renkaiden lisäksi sisälle tasapainoilupukkia. Kirjan jokainen saa, ja senkin ajatuksella valittuna. Niin ja yöpaidan pitää olla tytöillä mekko-malli. Viime vuonna mokasin ja pukki toi pyjamat.

  Kikka, oot ensimmäinen jonka kuulen olevan ennen ryysistä tässä asiassa liikkeellä! :D
  Suvi: Kuulostaa niin hyvältä heittäytymiseltä tuo lahjojen ostamatta jättäminen! Ei mitään materialistista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!