maanantai 19. lokakuuta 2015

179.Tykkään lyijykynän terottamisen tuoksusta. Uusien kirjojen ja varsinkin uusien koulukirjojen tuoksusta. Vasta leikattu ruoho, kuuma asvaltti, syksy...
Tallin hajuissa on jotakin terapeuttista. Vaikka siitä onkin jo kymmenen vuotta kun viimeksi ratsastin. Huumaannun aina: nahka,heinä, hevonen.

8 kommenttia:

 1. Ihana, tämä sai mut hymyilemään :) Monta tuoksua, joista määki tykkään!
  Mukavia syyspäiviä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinne. Onko sielä syksy?
   Hajuaisti on semmonen muistiaisti. Yllättää ihmeellisissäki paikoissa muistoilla.

   Poista
 2. Mulle tulee aina kirjastoon mennessä onnellinen olo, juuri tuoksusta johtuen. Lapsuudessa kirjastokäynnit oli mun ja isän yhteinen juttu. Teini-iän kynnyksellä vietettiin kaveriporukassa tuntikausia kirjastossa, kuuntelupisteessä luurit korvilla levyjä kuunnellen. Sisäoppilaitoksessa opiskellessa hain omaa rauhaa kirjaston perimmäisestä nojatuolista. Omat lapset olen vienyt ihan pienestä pitäen lainausreissuille. Ihan erilaisia juttuja eri elämänvaiheissa, mutta aina se tuoksu on hurmannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana isä-muisto! Minä kulin kirjastossa veljien kans. Koti oli ihan lähellä. Kuunneltiin satuja valtavista kuulokkeista. Seki kerta kun lain ekan kirjan, kun osasin lukea! Nyt kuskaan omia sinne. Y

   Poista
 3. Tuoksumuisti on ihmeellinen! Minäkin tykkään kirjaston tuoksusta. Ja ennen joulua tietty teippi tuoksuu joululle: tulee mieleen se, kun lapsena salaa jossakin oven takana käärin joululahjoja papereihin.

  Tykkään kovasti tuosta ylimmästä kuvasta. Mukava ämpäripino, kivat värit ja asettelu.

  VastaaPoista
 4. Tuoksumuisti on ihmeellinen! Minäkin tykkään kirjaston tuoksusta. Ja ennen joulua tietty teippi tuoksuu joululle: tulee mieleen se, kun lapsena salaa jossakin oven takana käärin joululahjoja papereihin.

  Tykkään kovasti tuosta ylimmästä kuvasta. Mukava ämpäripino, kivat värit ja asettelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vähän hävetti kuvata tuota pinoa, kun tilan isäntä näki. Ajattelin, että ehkä se luulee mun säätävän kameraa. Oon monesti samassa tilanteessa, kuvaamassa jotaki toisten mielestä kummallista yksityiskohtaa. Kiva, että tykkäsit!

   Poista
 5. ihan tänne asti aistii noista kuvista sen heinän ja hevosen tuoksun :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!