torstai 8. lokakuuta 2015

177.


Koska rakastan villapaitoja, päätin, että joka ilta tunti ennen iltapalaa vietän kudontapiiriä itsekseni. En vain ole vielä kerennyt aloittaa. Ja tänään en vain jaksanut. Viimesin villapaita on odottanut kässäpussissa mökkireissusta asti.
Päätin myös, että iltapalan jälkeen luen jotaki tosi hyvää kirjaa. Lainasinki kaks Laila Hietamiestä, ja joka ilta nukahdan kirja tyynyn alla. Koska joulukin on kohta ja aion joulukuun vain fiilistellä, aion tehä joulusiivoukset jo nyt. Sainki viimeisen pääsiäisaskartelun keittiöstä pois. Ja vanhat synttärikortit jääkaapin ovista.
Syksyihmisenä piti myös päästä peltomaisemaan kuvaamaan lapsia. Ihan tuohon viereen vaan. Mielessäni lupasin esikoiselle, että tämä oli viimenen kerta. Sitä niin hävetti, kun raahasin jakkaranki mukaan.

11 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja ihania villapaitoja:)

  VastaaPoista
 2. ihana tuo tekstikin :) Mä oon iltaisin lukenu kirjoja,varmaan vuoden verran jo...Tosin usein meinaa silmät painua kiinni kesken kaiken :D

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia. Minäkin kudon ja luen haaveissani. Ehkä joskus vielä ihan oikeassa elämässä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siinä onkin ettei pikkuhetkeä liikene aikaa itelle.

   Poista
 4. Pidetäänpä ihan oikeesti se kudonta ilta joku päivä. Mulla vaa pitää viikolla ainakin ottaa lapset mukaan mut nehän voi leikkiä sen aikaa. Nyyttärit ja niin helpot eväät et niiden laittamiseen ei mee kauaa aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaanki! Nyt vaan päätetään ilta!

   Poista
 5. Sulla on aivan loistava suunnitelma joulukuun ja joulusiivousten suhteen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hah! Vähän takkua taas tää suursiivous. Jos pitäs syyslomaa välillä.

   Poista
 6. Tuo toiseksi ylin lapsikuva on aivan ihana, niin kuin jokin maalaus! <3

  Kävin pari päivää sitten kierrätyskeskuksessa. Siellä oli ihania vanhoja villapaitoja myynnissä eurolla. Meinasin ostaa, mutta sitten tulin järkiini. Suunnitelma on nimittäin tämä: kun minulla on aikaa, puran vanhoja villapaitoja ja neulon niistä isoja ruutukuvioisia torkkupeittoja.
  (Tosi järkevä suunnitelma, mutta tuntuu ihan kamalan ihanalta ajatukselta, kun olisi vaan sitä aikaa!)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!