torstai 5. helmikuuta 2015

134.


Viikkosiivous ja karkkipäivä. Siivouksen jälkeen saa valita kaupassa karkit. Yhen jutun ja alle kaks euroa maksavan. Ei siis saa kahella eurolla tikkareita, vaikka toinen valihtis lauantaipussin. Karkkikone maksaa alle kaks euroa. Inhoan ylimäärästä roinaa, jota kertyy koko ajan ja jota jatkuvasti hävitän. Silti nostelen pezit siivotessa tauluhyllylle. Tykkään niistä salaa. Ne on mukavan värisiä ja piristää lasten huonetta. Välillä niitä on hyllyssä enemmän ja välillä vähemmän. Usein ne makaa kaikki läjässä, kun joku on ohimennen pukannu yhen nurin. Joskus mielessä on käyny kakspuoleinen teippi, mutta se tuntuu kuitenkin jo liiottelulta. Enhän minä näitä sentäs itelle oo ostanu. Eikä nämä säry leikeissä. Tytöt on näihin taas kyllästyny, mutta poika arpoo aina smurffikoneen ja muumilaatikon väliltä.

3 kommenttia:

 1. Mullon sama salainen tykkäyksen kohde :)

  Meillä namipäivän rajat on joko 3 euroa tai 300 grammaa irttareita. Koskee muita paitsi äitiä.

  VastaaPoista
 2. Meillä karkki-päivä kerran kuussa ja 2.lla eurolla per nenä saa ostaa mieleisintä namia :) Tänään tehtiin kompromissi,johon tyytyivät.Ostin kilon karkki-laatikon,jaoin 200g per nenä ja kaupan päälle 2 twix-patukkaa..

  VastaaPoista
 3. Kikka, ei meilläkään sääntö koske äitiä. Valitettavasti.
  Suvi, ihailtavaa jämäkkyyttä tuo kerran kuussa karkkipäivä! Välillä minusta tuntuu, että karkkipäivä on liian tiuhaan. Ennen se oli lauantaisin, jos lapset muisti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!