sunnuntai 14. joulukuuta 2014

114.


Oli tyttöaikaisten ystävien pikkujoulu. Jatkettiin siitä mihin vuosi sitten joulun alla jäätiin. Oli hyvää ruokaa ja liikaa herkkuja. Toisilla tuhisevat nyytit mukana. Yksi ystävistä kertoi muuttavansa toiselle puolelle Suomea. Oli haikea olo.
Joka päivähän me soitellaan. Sillälailla saa nopiampaa tiskit koneeseen ja pyykit pyörimään. Ollaan asuttu niin lähekkäin, ettei olla saatu aikaiseksi juurikaan kyläillä toistemme luona. Ja nyt mietin, että miksi taas kävi näin. Vasta lähdön hetkellä ymmärrän, miten olisin voinut pakata lapset autoon ja ajaa käymään. Näin on käynyt ennenkin.
Heitä odottaa uusi koti ja uusi elinpiiri. Toivotan ystävälle ja hänen perheelleen turvallista matkaa uuteen elämään. Ehkä ystävä löytää sieltä uuden sydänystävän, niinkuin minä löysin hänet. Aion pitää sinusta silti kiinni. Ehkä me nyt tavataankin enemmän, kun ollaan vähän kauempana.

1 kommentti:

  1. KIITOS sinusta ystäväni♥ Pidetään ystävyydestä kiinni! Onneksi välimatka ei ole este :) Toivotaan niin. Pikkujoulu oli jälleen niin mukava. Otetaan seuraava kerta samalla porukalla ja yön yli viettäen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!