keskiviikko 10. joulukuuta 2014

113.


Voimistelurenkaat tilattu ja haettu postista. Legopaketit odottaa kaapissa paketoimista. Kerrankin meillä on lapsille järkevät joululahjat!

Aamulla huikkasin oven raosta koululaiselle hyvästit. Istuin juomaan teetä, kun tyttö kuitenkin koputti vielä oveen. "Äiti, et voi tulla hakemaan pyörää koululta, ku on niin liukasta!" Oli varmasti kuullut keskustelun huonoista talvirenkaista.
Koulun jälkeen hän pakkasi reppuun hajuvesipullon pahvirasian. Koulukaveri oli luvannut tarkistaa, ettei hajuvesi sisällä myrkkyä. "Mitä jos se pääsee leviämään tehtaasta maailmalle?" Varalta piti tarkistaa huulirasvan ja leivontatarvikkeidenkin sisältö.
Ennen nukahtamista tyttö varmisti, että kissat on sisällä lämpimässä. Niinkuin joka ilta. Ja "Muista sammuttaa tiskikone, äiti."

Käytiin miehen kans lelukaupassa. Kierrettiin vaaleanpunaista hyllyriviä Prinsessaa varten, nukkehyllyä Nukkeäitiä varten, keijuhyllyä Peikkotyttöä varten.. Yhtäkkiä meistä vain tuntui, että niin kauan kuin lapsia leikki kiehtoo, meidän pitää kannustaa leikkimään. Ostettiin nukkekoti, ja pieni vaaleansininen suurisiläinen koira ja pientä hilpetööriä.
Leiki lapseni, elä turhaan huolta kanna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!