torstai 13. marraskuuta 2014

104.Viikon kirjavinkki. Ostetaan kirpparilta vieraskielinen lasten kirja, jossa on kaunis kuvitus. Leikataan kaksi kuvaa ja laitetaan halppiskehyksiin. Kaksi kaunista taulua on valmiina piristämään lasten huonetta!

Oikeasti tämä ei ole mikään hyvä idea. Ainakin taulut pitää osata tehdä salaa. Lapset ei millään pääse yli siitä tosi asiasta, että äiti on mennyt ja leikannut kirjaa! Meillä on kirjoja metritolkulla, mutta niitä pitää käsitellä varoen. Ei saa heitellä, eikä repiä, eikä niihin saa piirtää. Missään tapauksessa ei saa leikata.

Tein taulut vuosi sitten. Mutta eihän lapset sitä unohda. Nyt onneksi löysin saman kirjan suomen kielisenä. "Osta vaan, ku menit leikkaamaan sen mikä meillä jo on." sanoi Nukkeäiti hyvin tuimasti.

Vielä ois revittynä yks Mimmi lehmä-kirja kaapissa. Siis niin revitty, ettei siitä saa teippaamalla ehjää. Vähän tekisi mieli ehjä sivu kehystää leikkimökkiin...

3 kommenttia:

 1. Tunnustan olen tehnyt ihan samoin!
  Tuo kirja on ollut poikasen lempikirja.
  hali.

  VastaaPoista
 2. Pieni punasilmäinen lohikäärme. Tunnistan kuvista. Niin ihana satu!

  Mä oon joskus ostanu kirjaston poistomyynnistä joitakin satukirjoja, jotka ei oo kovin innostaneet ja leikannut kuvista sitten korttimateriaalia :)

  maria

  VastaaPoista
 3. Mariat <3

  Punasilmäinen lohikäärme on kaunis satu. Ja siitä tykkää kaikki lapset.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!