sunnuntai 19. lokakuuta 2014

91.


Sunnuntait on siitä mukavia, että sillon saa ihan luvan kans vaan olla. Luettiin Prinsessan kans Harry Potteria lähes äänet kähiäksi. Ääneen siksi, kun sitä kuuntelee muutkin. Molemmat siksi, että kirja on niin jännässä kohassa, ettei Prinsessa malttanu pitää taukoa. Lukemisen ohessa käytiin keskustelua ihmisten kipeimmistä toiveista, tärkeimmistä haaveista. Mietittiin haluaako velhokoulun rehtori oikeasti eniten paria villasukkia.
Pojalla on mahatauti ja niinkuin aina ennenkin, miehen kans väiteltiin keltaisesta Jaffasta. Mies kysyi, että enkö vieläkään ymmärrä mitä hapokas juoma tekee kipeälle vatsalle. Ja minä vastasin, että en tiedä, mutta minun lapsuudessa juotiin aina vatsatautiin keltasta Jaffaa ja aina parannuttiin.
Niin ja iltapäivällä mies yllätti lapset hakemalla kissan, jonka Prinsessa vihki Petuniaksi, Nukkeäiti Kisu-Mirriksi ja Peikkotyttö Pekoniksi.
Poika sai keltasta Jaffaa ja näyttää paranevan.

6 kommenttia:

 1. Pakko on kommentoija, vakituinen vierailijasi olen. Mekin juotiin lapsena keltaista Jaffaa kun oltiin sairaana ja sitä pitää edelleen sairaana ollessa saada ja samoin lapsille. Uskon se parantaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Pitääpä kertoa miehelle tämä!! :)

   Poista
 2. Meilläki juatii aina keltaasta jahavaa ja parannuttii, mutta on kyllä totta, että sen ei kuulemma pitääs olla maharollista just niire happoje takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ei tuntunu ainakaa pahentavan.

   Poista
 3. Keltaista jaffaa meilläkin tarjotaan vatsatautiin. ;)
  Ihana pikkukisu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaffa on hyvää.
   Ja pikkukisu hyvä tyyppi. :)

   Poista

Kiitos kommentista!