tiistai 7. lokakuuta 2014

84.


Tämänpäiväisellä sairaalareissulla oli mukana Poika ja Peikkotyttö. Isoinkin sinne aina haluais. Kadehtii vähän toisten saamia tarroja ja kuuleekin vain millä nyt on toiset leikkiny ja mitä hyvää syöny. Tänään oli silti ihan epistä!
Me päästiin lentokoneella Haaparantaan! Paluulento unohtui kun lääkäriklovnin turvavyössä inisi mörkö. Keskustelu kääntyikin Peikkotytön mörköihin. Onneksi nekin oli mukana, istuivat kiltisti junanvaunuissa. Tulipahan samalla reissulla hoidettua mörötkin. Lääkäri kirjoitti reseptin ja toinen puhalsi saippuakuplalääkettä, "liukastuttamaan toimintaa." Etteivät möröt olisi estämässä ystävänsä vessaan menoa tai illalla nukkumista.

Voi vain kuvitella miten paljon sairaalaklovnit ilahduttaa niitä lapsia ja vanhempia, jotka joutuvat enemmän sairaalassa olemaan.

4 kommenttia:

 1. Sairaalaklvnit tekee kyllä ihanaa työtä! Mekin on kohdattu niitä muutamaan otteeseen, kun ollaan pojan kanssa käyty sairaalassa. Täällä ne on laulanu meille. Ihan muutaman kuukauden ikäisenäkin poika jäi kuuntelemaan klovnien laulua. Ja viimeksi laulettiin ja leikittiin yhdessä!

  Toivottavasti möröt tottelee hoitomääräystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavia ovat! :) saa nähä miten kauan lääke toimii...

   Poista
 2. mahtavia olentoja,odotettuja piristäjiä..Ja taitavia osaajia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!