sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

50.


Mummu ja pappa kävi eilen kylässä (talkoissa). Saatiin piha siihen kuntoon, että juhannus vois vaikka jo tulla. Sain viimesetki kukantaimet pihalle. Kylvin porkkanan, herneen ja salaatin laatikoihin kasvimaalle.Nyt vaan ootellaan kasvua. Lapset harjas koiraa. Voitte uskoa, että tähän aikaan vuodesta pitkäkarvaisessa bernhardilaisessa on harjattavaa!

Ovi käy kokoajan. En jaksa enää muistuttaa jatkuvasti oven sulkemisesta. Alkaa tuntua siltä, että pääsen helpommalla kun tapan kärpäset illalla.

Prinsessa makaa trampoliinilla lukemassa Harry Potteria ja Aku Ankkoja. Nukkeäiti pyöräilee enemmän kuin hoitaa nukkeaan. Peikkotyttö vaihtaa päivässä noin viisi mekkoa, ja välillä paksumpaakin vaatetta ja kulkee nukkeäitin perässä kuin varjo. Poika pistää jalkaansa millon kenenkin kengät ja painuu ovesta ulos ja juoksee varpasillaan pitkin pihaa ja välillä naapuriin. Sunnuntai on lepopäivä. Tänään me vaan ollaan.

2 kommenttia:

  1. Meiltä jää tänä kesänä(kin) kasvimaa tekemättä, jospa ens kesänä sitten. :) Kuulostaa kyllä mukavalta.:) Meikä isompi kuumeessa:/ toivottavasti tauti menee nopiaa ohi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä on pihassa työtä tänä kesänä muutenki. :) Voimia ja paranemisia isommalle!

      Poista

Kiitos kommentista!