sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

48.


Yhtäkki koivuissa on isot lehet. Muutama hellepäivä ja sadekuurot on saanu tienvarret meiänki kylällä kukkimaan. Ihanan keltasta ja vihreää! Saan joka päivä tuoreet kukat maljakkoon.

Tuleva eskarilainen kävi tutustumassa esikouluun. Nukkeäiti oli aamulla äkkiä ylhäällä ja valmiina. Reippaasti sanoi nimensä opettajalle ja avustajalle ja meni tyttöjen viereen istumaan. Ei jääny höpöttelemään mitään ylimääräistä. Ajellessani kotiin Prinsessa tuli pyörällä vastaan. Näytti pysähtyvän sateessa poimimaan kukkia ja vilkutteli iloisesti. Vaikka takaa tuli auto, oli pakko pysähtyä muistuttamaan, ettei myöhästyisi koulusta. Syksyllä kaksi koulutiellä, kaksi ihan erilaista lasta. Kummankaan koulutiestä ei silti tarvi olla huolissaan. Minun tytöt pärjää kyllä.

"Kiitos kerta opetit. Hyvää kesälomaa. Onko nyt hyvä mieli koska pääset kesälomalle." Kiitokset ja kimalleliimasydämiä ekaluokkalaisen kortissa opettajalle. Kotiin tuomisina todistus josta voi olla ylpeä ja lukudiplomi.
Haikeat jäähyväiset.

Eilen käytin lapset kesälomanaloitus-jätskillä ja illalla isommat pääsi vielä ongelle. Asuntovaunuremontti etenee (miehen toimesta), mutta villatakkiprojekti on pahasti kesken. Ens viikon ressilistassa on nurmikon leikkuu, kasvimaa, kesäkukat, leikkipuistoreissu ja ne villatakit. Ennen huomista ja uutta viikkoa kerkiän vähä hengähtää.

Lapsilta kukat, mieheltä lukemista (ja suklaata), ikkunasta tulvii pitkästä aikaa ilta-auringon valo. 

5 kommenttia:

 1. Ihana kortti ekaluokkalaiselta! Tytöt kyllä pärjää, olen samaa mieltä!
  Ressilistalla täällä ikkunoiden pesu, autoremontti, katsastus ja yhden kukkapenkin tekeminen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ikkunoitten pesuki vielä. Sen siirrän vaikka sinne juhannusviikkoon. :D

   Poista
 2. Unoha ressi, nyt lomaillaan.:)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Jenni! <3 Ressilistalla myös lomailua. :D

   Poista
  2. Eikä! Päivä kerrallaan ja tekee sen mitä jaksaa.:)

   Poista

Kiitos kommentista!