torstai 3. huhtikuuta 2014

26.Tänään oli kaunis päivä. Aurinko paistoi lämpimästi ja linnut lauloi. Torstai on toivoa täynnä, hehheh. Huonosti nukutuista öistä huolimatta, oli ihan hyvä olo. Ajatukset  jo viikonlopun kirppukierroksessa omassa seurassa.

Sisko ajoi pihaan tarkoituksenaan tuoda tyttönsä meille kylään, ja hakeakseen meiltä yhen heille. Menin portaille vastaan. Puhuttiin välikausivaatteista ja mitä muuta sitä siskot ja äitit ruukaa.

"Plam."

Yhtäkkiä havahduin kesken jaarittelun. Ovi lukossa. Minä ja kaks pienintä portailla ilman ulkovaatteita. Juoksin toiselle ovelle ja sekin lukossa. Mies vielä työreissulla. Mun puhelin sisällä ja siskon puhelimesta akku lopussa. Naapuri asioilla. (Turvaudun aina naapuriin joka asiassa, kun mies on töissä.)

Eripari villasukissa juoksutin pienimmät kainalossani autoon. Pääsi sittenkin muutki serkuille kylään.
Autossa peikkotyttö sanoi: "Äiti, mulla on pipo."

Ps. Eilen pääsin yksin koiran kans lenkille keskellä päivää. Ajattelin sen parantavan meiän molempien unta. En halua ajatella mitä kaikkea se ruskea haiseva lieju sisälsi, mihin kaaduin pellolla. Sitä paitsi koira heräs viime yönä vielä aikasemmin. Huomena on varmasti jo parempi päivä. Ei kai se enää huonompi voi olla?

4 kommenttia:

 1. Voi ei, miten pääsitte lopulta sisälle?

  Kiitos kun jätit viestin blogiini, sitä kautta löysin tänne ja selasin kaikki postauksesi. Ihania arkisia juttuja, tykkään! Ja haluan sanoa vielä osanottoni isäsi vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marjuli.

   Oltiin siskon luona iltaan asti. Mies haki sitten meidät kotiin, ku tuli työreissulta. :)

   Poista
 2. mitähän se lieju oli. on mute hyviä juttuja sulla. Saispa itekki aikaseks. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En halua tietää tarkempaa koostumusta. Vetelää oli ja hyvin upotti.
   Ainahan mulla hyvät jutut. :D Oon vakilukija ku alotat blogin!

   Poista

Kiitos kommentista!