maanantai 3. maaliskuuta 2014

10.


Mun ystävissäkin on äitejä; kotiäitejä ja työssä käyviä äitejä. Yhtäkaikki me jokainen tarvitaan omaa aikaa ja vastapainoa arkeen. Mikä sen terapeuttisempaa ku kirpparit hyvässä seurassa. Tunnustan kyllä, että enemmän pööpöilen sielä hyllyjen välissä löytöjen toivossa, ku vaatteita ehtimässä.

Kirpparikierros naapurikuntiin neljän lapsen kans toimii myös. Kunhan mies ei ole mukana (saa allergisia reaktioita: tuskanhiki, hermostuneisuus, ärtyneisyys). Ja kunhan muistaa, että viis tuntia on liikaa.

Alotettiin kierros tänään eläinkaupasta. Mietin taas, että tarviiko sinne Ranualle ens kesänäkään mennä, vai pitääkö sinne taas mennä, ku lapset viihty niin hyvin pienessä liiketilassaki. Samat kanit, gerpiilit ja kalat joka kerta. Käärmeet ja kilpikonnat oli päässy uuteen kotiin, mutta uutena oli nyt rupikonna! Peikkotyttö ois halunnu sen. Mutta ei omaan kamariin, ku sammakon lautasella oli eläviä matoja.

Onnistunut lomapäivä tämäki. Elämyksiä ja niitä löytöjä, vaatelöytökin.

2 kommenttia:

  1. Luin kaikki läpi.
    Tuosta kuudennesta tekstistä tunnistin, kuka olet, koska se tuohon liittyvä muualla luettu nosti silloin kyynelet silmiin, niin ihana se oli.

    Tykkään tästä Arjesta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos maria! :) Minä aina ihaillu sun tekstejä, täälä ja sielä muuallaki. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!